"I wanna rock you, baby..."

USA/Mexico - Del Rio

2021. április 10. 13:21 - jószívvel.

a2620865801_10.jpg

A két évvel ezelőtti bámulatosan rohadék Matamoros után ez a zenekarnak nevezett ótvar gecis féregnyúlvány végre új lemezt adott ki, amin még szélsőségesebb sarkokba basszák be azt az úgynevezett rockzenét, amit értelmes ember már rég szarráunt. Három nevetségesen meghágott és hülyére szipuzott zajmonstrum, több mint fél órában. Nehezen lehet felkészülni ilyen gyönyörű, szennyesen bugyborékoló, fertőző, gonosz rémálomra, de nem is kell. El kell merülni ebben a végtelenül torz gányban és hagyni kell, hogy a sátán koszos karmaival szétfeszítse a segged. A monoton, ritmikus, hipnotikus, dögös és ocsmány szent faszságok egyik csúcsa, letaglózó munka. 

Ja, amúgy, ha nincs meg: a mindenható Shit and Shine gitárosa, a mindenható Butthole Surfers dobosa szülte világra, őket most Marriage basszusgitárosa segíti, a Taverner vokalistája meg véres slájmot gurgulázik a lángolva kimúlt erősítők tömegsírja mögül.     

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr4016496586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása