"I wanna rock you, baby..."

Rhye - Blood

2018. február 06. 21:22 - jószívvel.

a3594593129_10.jpg

Ennél gyönyörűbb, selymesebb, megindítóbb, megrázóbb és megtisztítóbb baszomságot idén nem nagyon fog kiadni senki, de ha ki is ad, azt nem fogom elismerni. Lassú, szomorkás, sötétkés, melankolikus, de mindezzel együtt mégis végtelenül laza, szexi, árad belőle az intim szeretet és néha annak szintén inspiráló hiánya, az örömkönnyek sópárája, a búbánat katartikus csendje és a lassítva egymásnak dörgölőző meztelen testek ordító hormonszaga.Simulós, kurvára cool, lötyögős r'n'b, minimalista dreampop, grúvi-fánki szintipop, diszkó, valamint szívbemarkolóan és édeskésen romantikus soul-pop vegyül itt, könnyedén, egyszerűen, baszottul tisztán, mintha a világ legegyszerűbb dolga lenne olyan lemezt írni, amitől a tükörsimára csiszolt táncparketten csak ülsz magadba bámulva és csak belül táncolsz, egyedül vagy nem egyedül. Nincs egyetlen felesleges hangja sem, részemről eddig simán az év lemeze, nem mintha ez jelentene bármit is.

A Rhye első lemezét alant megtaláljátok (sok klippel egyetemben), nagyon erős, de a pornó és a naivitás kissé túl van rajta tolva. Amúgy egy Milosh nevű kanadai popmester csinálja, akinek a szólólemezei is nagyon jók. 

Woman
81dpeztju1l_sl1500.jpg

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr7713640556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Odium · http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=28686&c=19&s=dd&p=12 2018.02.07. 11:29:11

Atomjó ajánlókat írsz, mint ezt is, de ne káromkogggy! Plz! Thnx!

Slepy 2018.02.12. 23:51:31

Nyugodtan használj olyan szavakat amikkel a legjobban kitudod fejezni az adott zenekar zenéit.
Engem kifejezetten szórakoztatnak az írásaid. Még azokat az ajánlókat is elolvasom ami nem is annyira érdekel és néha jókat röhögök a hasonlataidon. :)
Csak így tovább!
süti beállítások módosítása