"I wanna rock you, baby..."

Doomsquad - Spandrels Vol 2

2020. május 15. 11:28 - amuzsikokhangjai

a0267958184_16.jpg

A kanadai zseniket anno itt fedeztem fel a blogon, akik annyira eklektikus dolgokat csinálnak, hogy nehéz leírni, mi is ez az egész. Van benne egyrészt egy pszichedelikus vonal, ami összetalálkozik a fesztelen tánccal és diszkóval, mert az Emma Goldman által kinyilvánított hitvallást követik, hogy "If I can't dance to it, it's not my revolution".

És hogy tovább bonyolódjanak a dolgok, időről időre kijönnek valami ingyenes zenei vázlatgyűjteménnyel is, amik egy-egy lemez készítése alatt születnek, de nem kerülnek fel rá; afféle kidobni sajnált melléktermékek, amiknek a hangszerelése is totál más a tőlük megszokottól. Márciusban jelent meg eme sorozat második darabja, ami egyszerre barokk zene, dark ambient, free jazz és pszichedelia.

De hogy a táncparkettre is jusson valami, a minap egy remix kislemez is napvilágot látott, amit meg főleg a diszkó és a dub hat át.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr9215696366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása