"I wanna rock you, baby..."

Doomsquad

2017. december 31. 14:30 - jószívvel.

Egy jó ideje menekülök már a kanadai Doomsquad teljesen sajátos, egyedi, kaktusz-szertartások önfeledt kántálásaitól hangos őserdei bulisátrába. Kibaszottul meg kell erőltetnie magát annak, aki szavakba akarja önteni, hogy mégis mi az istent csinál a Doomsquad, de nagyjából úgy kell elképzelni megtisztító mirákulumukat, mintha a Pocahaunted, a Peaking Lights, a Sand Circles és a Topaz Rags spirituális, monoton, asztrálsíkokra repítő sámánságát beragyogná egy lassan forgó diszkógömb szivárványfénye. Dervisek bugiznak a dzsungel táncparkettjén, transzcendens lötyögésben smárolnak szent démonok, nem evilági lelkek kínálnak meg a szeretet drogjaival. A zenei paletta eklektikus és experimentális, az összkép viszont egységesebb nem is lehetne. Disco, funk, minimal house és techno, pszichedelikus bármik, meditációs zenék, dub és drone, ambient és fülledt etnoszarságok maródnak egybe, te meg csak ropod testben és nem testben. A lemezeket hallgassátok végig egyben, ne kalimpáljatok a számok között, az kurva nagy parasztság. 

Doomsquad EP
a3730037554_10.jpg

Kalaboogie
a3615734734_10.jpg

Pageantry Suite EP
a3676681314_10.jpg

Total Time
a4251657591_10.jpg

Spandrels Sessions Vol. 1 - Unconscious Transmissions from the Manzano Mountains
a3952451864_10.jpg

"This is a meditation mix of ambient recordings; it’s meant to be heard with patience. It’s a mix for your body, not for your mind. This meditative music is meant to draw you into our secret world and move you through it."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr6913536479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása