"I wanna rock you, baby..."

Cloacas

2018. május 17. 22:14 - jószívvel.

A legocsmányabb, legszemetebb, legrohadékabb geciládák zenéje. A messzemenőkig zseniális (és zseniális nevű) Cloacas nyilván ausztrál együttes, mert a szádban érzed a lerúgott pornókisbuszból sörétessel szétlőtt koalák tetemét nyaló dingók faszbűzét. Elmondani nem lehet, mekkora döbbenetes erővel és tömény undorral hugyozzák keresztül az agyad ezek a tökéletesen részeg, cinikus, fájdalmasan vicces és szintúgy agresszív, gusztustalan, rémisztő szociopataságukban felemelő gennyes punkhimnuszok. Néha olyan, mintha a Grong Grong, a Slices, a Cosmic Psychos és a Cuntz picsán rúgná Black Flaget, néha meg csak fogod tőle a leszakadó arcod, mert bazdmeg annyira igazi és zsigeri és ösztönös előemberi rock and roll ez. Minden manírtól, szarságtól, póztól, tipikusságtól, lófasztól mentes meghökkentően deviáns baszomság az egész. Nem tudom eléggé ajánlani. 

Ide csak a két észveszejtő nagylemezüket rakom, mindkettő ingyen van, ami kurva nagy vicc, mert én az egyik vesém simán odaadnám értük. Az első kislemezüket annyira még nem gondolták komolyan, azt a bandcampen megtaláljátok.     

Angry Music for Happy People
a3804359247_10.jpg

Straight up ya Clacka
a1082136486_10.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr2913967424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása