"I wanna rock you, baby..."

Intercourse - Everything Is Pornography When You've Got An Imagination

2018. április 18. 21:38 - jószívvel.

a3769025170_10.jpg

Az Intercourse a kortárs hardcore-punk egyik legfaszább zenekara, de az új lemezüket elhallgatva talán mégis inkább az van, hogy az Intercourse a kortárs hardcore-punk legfaszább zenekara. Egy kurva percre sem ereszti el a torkod, és addig üti a hülye fejed, amíg az takonnyá nem megy. Kibaszottul kemény arcok, rohadtul tudnak számokat írni, és noha a korai Black Flag, a Big Boys, a Dicks és minden ilyesmi erősen érződik, ezek a kegyetlenül megírt számok mégis egészen eredetinek hangzanak. 

Annak ellenére, hogy a zenéjük alapján nem mennél a közelükbe, mégis rohadt jó fejek lehetnek, már csak azért is, mert az összes messzemenőkig állat lemezüket ingyen dobálják a bandcampen. Nagyon kötelező leszedni mindet, egytől egyig böszme, izomszagú, kíméletlen és bámulatos zseniség. A lenti klipben a disznóképű vokálos gyerek Butthole Surfers-ös pólója pedig nem a stylistjának random húzása, legalábbis én úgy vélem. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr6213847948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása