"I wanna rock you, baby..."

Repetitor

2016. február 07. 18:30 - jószívvel.

A belgrádi Repetitor lenyűgöz. Olyan, mintha a Fugazi, a Hot Snakes, a Sonic Youth, és Loudspeaker leköltözött volna ide a határra. Kirobbanó, mindent szarrátoszó energia ömlik eszelősen összerakott, ezerrel pumpáló dalaikból. Igazi, kompromisszumot nem tűrő erőtrió, nem szarakodnak, a kőkemény - és néha kifejezetten sabbathikus - riffeket is a legtökösebb punk és noise-rock modorban adják elő, te meg csak a lábkörmödet fejeled, mert ezekre a baszott izmos dörgedelmekre nem lehet nem megmozdulni. Egész egyszerűen csodálatos, én nem tudom elképzelni, hogy ez valakinek nem dobogtatja meg a szívét.

Valaki pedig megmondhatná ezeknek az arcoknak, hogy ne adják már ingyen a lemezeiket, és hogy jöjjenek el kishazánkba és adjanak egymás után egy tucat koncertet. 

Dobrodosli na okean
a0652154106_10.jpg

Se sto vidim je prvi put
a0798913639_10.jpg

  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr78368630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Werewolfrulez · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2016.02.28. 01:21:07

Már nem adják ingyen a lemezeiket... :/
süti beállítások módosítása