"I wanna rock you, baby..."

Shithaus - Crush: Live Crush 84-85

2015. szeptember 21. 19:32 - jószívvel.

296i.jpg

Akkora kurva nagy obskúrus baszás, hogy attól mindenki elmosolyodik, aki szereti az obskúrus baszásokat! Lótoszó történelem kazettán!

Mert az oké, hogy a '80-as évek közepén a Shithaust pont annyian ismerték, mint ma, és az is, hogy az egyik tag akkora punk volt, hogy elment az Apple-höz dolgozni, a másik meg akkora punk volt, hogy szerzetes lett, a harmadikat meg úgy hívták, hogy Jon kibaszott Spencer, aki a Shithaus után odakúrt a Pussy Galore hordájával, és volt egy negyedik tag is, azt meg bazdmeg úgy hívták, hogy Todd Ashley, vágjátok, ő meg megcsinálta a kurva Cop Shoot Cop-ot. Aki ezután nem szedi le, már csak azért is, hogy ez meglegyen a vinyón, csak a rend kedvéért, abba a faszomat.

Amúgy meg saját berhelésű hangszerekkel nyektetnek, zakatolnak, és leginkább a korai Cop Shoot Cop indusztriális zajongó punk szaraira hasonlít a dolog, de annyira cseszett a hangzás (csak ki ne mondjuk, hogy lo-fi), hogy az több mint bájos, és hangulatos, és ha jól feltolod a hangerőt, akkor leviszi az orcád. De ezek az arcok azt csináltak, amit akartak.   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr507806994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása