"I wanna rock you, baby..."

Sevdaliza - Shabrang

2020. szeptember 03. 07:10 - amuzsikokhangjai

r-15832496-1598624544-9528_jpeg.jpg

Már a második lemezét jelentette meg az azeri, perzsa és orosz géneket magában tudó, teheráni születésű Sevda Alizadeh, aki öt éves kora óta Hollandiában él. 16 évesen elnyert egy sport ösztöndíjat, így lelépett otthonról és bár a kosárválogatottban is helyet kapott, inkább az Abletont tanulmányozgatta. A sportból örökölt fegyelemmel autodidakta módon elkezdett zenét csinálni, Twisted Elegance néven egy saját labelt is alapított, majd 2017-ben ISON címmel jelentetett meg sötét, lelassult, experimenrális poplemezt.

A 33 éves énekes, dalszerző, producer finom popjára hatott a Portishead, Björk és a Siouxsie and the Banshees. Lemezei és klipjei egyedi képi világát itt is láthatjátok, a borítóra kattintva pedig meg is hallgathatjátok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr8416187598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása