"I wanna rock you, baby..."

72 Percent - How Is This Going To Make It Any Better?

2019. október 02. 19:20 - jószívvel.

a3049074203_10.jpg

Egyáltalán nem szoktam élvezni az instrumentális zajrockot, de ezek a nyomorultak elvarázsolnak. Gonosz, geci, aberrált, pszichotikus és sátáni nihiltől bűzlő rohadék számok egymás után. Nyiknyik, nyekere, baljós részeg tangó, lesújtás, sodrás, tekerés embertelen irányokba aztán meg egyenesirányú fejbekúrás. Óriási zenélés, amúgy, csak nem a puhafaszú hülye rocker haverodnak szól. Nekem ugyan hiányzik egy David Yow, vagy valaki, aki megfogalmazza az amúgy egészen bámulatos dalcímeik mögött lüktető eszelős hangulatot és haragot és sötétséget és retardált kiüresedettséget, de szerencsére azért ezek a kibaszott nagyszerűen megírt nóták beszélnek énekes nélkül is (leszámítva az utolsó számot, amin van dalolás, méghozzá milyen). Artikulálatlanul, de beszélnek.

Amúgy ez a harmadik lemezük, az előző kettőt ugyan jó párszor meghallgattam már a neten itt-ott, de sajnos nincsenek meg. Segítsetek, ha tudtok. 

   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr9215188842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása