"I wanna rock you, baby..."

Unity Crescent - Holding Off the Fear

2016. október 06. 17:23 - jószívvel.

r-6474286-1420128838-8191_1.jpeg

Megkockáztatom, hogy ezt a 2006-os lemezt nagyjából senki nem hallotta. Alig ismeri a Google, normális méretű borítót sem találtam, a Last.fm-en nagyjából rájuk se pislantottak, letölteni meg nem lehet sehonnan. A béna Soundclick oldalukról (komolyan, mi a töcs az a Soundclick?) vettem meg, ahol vaskos 128-as bitrátával árulták.

Ettől még kibaszottul meg kell hallgatni, hiszen ez a brit elektronikus formáció egyrészt kibaszott kemény és acidos és house-os és technós dögös-feszes és/vagy elúszott témák hegyeivel zakóztatja el a fejeket, másrészt pedig Jason Williamson a megváltó Sleaford Modsból is dalol a lemez jó pár szerzeményén. Mármint, komolyan, dalol. Nem csak szövegel. Fergeteges anyag, amit több embernek kellett volna és kellene hallania. Így az új Sleaford Mods kislemez előtt pár nappal jól fog esni, de akit elkap, az sokszor vissza fog térni ehhez a lemezhez. Aki meg szereti John Lydon és Shaun Ryder savas elektronikus lemezeit, az ezt is fogja. 

Amúgy ha valaki esetleg talál jobb minőségű verziót, az ne tartsa magában. Addig is, ezt a számot csumára fel kell tolni:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr9511775729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása