"I wanna rock you, baby..."

Trust Obey

2015. október 04. 20:19 - jószívvel.

John Bergin hatalmas forma. Képregényeket rajzol és ír, fotózik, szobrászkodik, grafikus, animátor, és mesekönyveket is ír. Ja, és muzsikál is. Mondjuk sokan nem neveznék muzsikának a Trust Obey jéghideg, meditatív, pszichotikus ridegségű hullamerev indusztriális pusztítását. Pedig az, muzsika a javából, amire kivagdosnád egy pucér szűzlány szívét, amitől amfetaministenekhez fohászkodnál, aminek köszönhetően az életed elveszti értelmét. Vasszigorral súlyt le, kibassza a közvilágítást és rémálmaid démonjaival dugat seggbe. Túlvilági transzba rántanak ezek a kilométeres, végtelenül monoton, gyilkos riffek, a gépdob vagány puffogása és a marcona basszus hipnotikus harapása. 

Aki szereti az indusztriális döngölés bármilyen formáját, az kapja le ezeket, elég alapvető dolgok a zsánerben. De Bergin más néven kiadott cuccairól sem kellene megfeledkezni. 

 Mindkét lemez amúgy a '90-es évek közepének szülötte, az első - mint azt címe is jelzi - egyfajta szubjektív aláfestőzene A holló képregényhez, a másik pedig saját Ashes című képregényének zenéje. 

Fear and Bullets - Music to Accompany The Crow Comic Book
fear_and_bullets_cover.jpg

Hands of Ash
r-255243-1174876256.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr747891160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása