"I wanna rock you, baby..."

Triclops!

2015. május 09. 19:13 - jószívvel.

Valaki egyszer kérte a Triclops! újrázását. Ami késik, nem múlik, szóval tessék, legyél bárki is, kedves zenekedvelő.

Amúgy meg a Triclops! hatalmas dolog volt, ma is mérföldekről kiszúrható a zenéjük, és azok is, akikre hatottak. Párját ritkítóan dinamikus, összetett, energikus, felemelően szénné savazott sajátos és kísérletező punkjuk az epileptikus görcsök melegágya. Aki szereti és keresi a minden kereten kívül gondolkodó, öntörvényű és kreatív együtteseket, azoknak a Triclops! kötelező. Agresszív, girbegurba, fejkapkodós pengetések, agyonpirító ritmusbanzáj, és persze ott van a gyakran héliumosra effektezett őrületes hardcore-punk vokál, amiért kaptak hideget-meleget eleget. Részemről imádom. Minden daluk tele van baszott nagy fordulatokkal, csak tátod a szád, hogy most akkor ez mi a fasz is volt. Közben meg kurvára zeneiek, kurvára megmozgatnak, kurvára lenyűgöznek.

Meg hát, miért adta volna ki őket az Alternative Tentacles, nem?

Ez tehát az együttes, ahonnan az év legjobb kiadványa, a Bottles and Skulls, a Pins of Light, az Anywhere, a Fleshies jön (bár ők korábban kezdték), de a Street Eaters társaságával is van kapcsolatuk.   

Cafeteria Brutalia EP
r-5923993-1408072498-6838.jpeg

Out of Africa
r-2156637-1267050062.jpeg

Helpers on the Other Side
r-2156566-1267047975.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr677445658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása