"I wanna rock you, baby..."

Rosetta - Flies to Flame - 2014

2014. október 07. 14:45 - norberthellacopter

rosettaftfcoverHIGHRES.jpg

Új négyszámos, félórás Rosetta EP, mondjuk ha legalább három dal olyan lenne rajta mint a Pegasus, akkor lehet nem untam volna el az életem rajta...

facebook

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr286767333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zenevadasz · zenevadaszat.blog.hu 2014.10.21. 19:48:46

Szerintem adj neki még pár esélyt! Okoskodom egy kicsit: nekem valamiért az utóbbi évek legjobb Rosetta anyagaként jön le, a wake/lift utáni albumok nemigen maradtak benn a gyakran hallgatott listámban (jó, persze van sok olyan album, ami eleve nem sűrű hallgatásra ítéltetett, viszont amikor olyanod van, előveszed, és garantált az orgazmus - no viszont az utóbbi Rosetta albumok nem ilyenek voltak szvsz).
Ez viszont valamiért működik (nálam legalábbis), van benne sodrás, meg lendület, és mintha spontánabb módon jönne az egész, akár a galeliai szatelitek idején. Lehet, az első 3 szám lebegős jellege (amihez hasonlókkal a tucat-postásrokk zenekarok rendszeresen próbálkoznak, csak egyszerűen nincs bennük dög, valszeg nem tudják, hogy pl. egy deep ambient zenéhez is kell a hulla, még ha kevésbé direkt is annak űrbe-szálló húsfoszlánya.)
A Pegazus is tényleg jó, afféle űrkerengés után Földre érkezős végdüh, viszont nemrég újrahallgatva pont a csodaló szállt el leginkább a fülem mellett (lehet azért, mert a hallószerv épp pattog - de mégse, mert a laó elődei elnyomták, így nem hivatkozhatok a légnyomásváltozásra)

norberthellacopter 2014.10.22. 09:32:19

Az a baj (vagyis dehogy baj) hogy nekem fémfüleim vannak, az ambient nekem semmit nem mond...:D
süti beállítások módosítása