"I wanna rock you, baby..."

Sperm

2014. március 21. 16:22 - jószívvel.

Nightmare Life EP
a2382543253_2.jpg

Yaweh Brings Us All To Hell EP
a0254480791_2.jpg

A Sperm első kislemeze hatalmas hardcore-punk munka. Zajos, baljós, sötét és hideg, kísérletező - mert mégis mi a közepén az a post-punk dal már? - megszállott és kiakadt és rútul megüvöltő. Totál szarságmentes, villanásnyi pszichotikus gyomros, bőven a múltból merítve. Engem mindig lenyűgöz.

Egy évvel később (azaz idén) a dolog sokkal tömörebb monolitba állt össze és mégsem. A még agresszívabb de jóval ritkább vokál, a baszomnyi basszusok, a gitárzajból emelt áthághatatlan falak mennek szembe a meglepő post-punkba fordult és egyre dominánsabb témaváltásokkal (a második dal vége is mi már), a bizarr felé tendáló dallamokkal, egészen egyéni hangot megütve. Olyan, mintha tök nem tudnák, hogy mit akarnak, és ez bejönne. Egymás után sokszor meg kell hallgatni, mert olyan. Ha kiadnak egy ilyen dalokkal teleszart nagylemezt, akkor az csodálatos lenne. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr935872676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása