"I wanna rock you, baby..."

Guerilla Toss - s/t

2013. október 22. 10:29 - wovbagger

gt-gt.jpg

Zajolás, üvöltés, improvizálás, szónikus offenzíva, punk esztétika - a bostoni banda harmadik lemezét hallgatni olyan, mintha egy óriás grizzly üldözne habzó szájjal, és egyre jobban meredező hímtaggal. A csatakos bundájú bestia egyre közelebb van a nyakadhoz, és nem mersz hátra nézni (megállni pláne nem!), a helyzet azonban a maga morbid és álomszerű módján valahol mégis szórakoztat. Távolról Zorn Painkillere és a japán zajbandák rémlenek fel - talán nem véletlen, hogy a Tzadik jelentette meg az albumot; ráadásul a netes kritikákban/ismertetőkben nem egy helyen nem self-titledként, hanem Gorilla Toss címmel hivatkoznak rá. Őrület.

Hivatalos / BandaTábor / TeCső

Kieg:

Kedves Petur bán nickű olvasónk! A Teeth of the Sea általad kért anyagait kommentben linkelve megtalálod a Facebook-csoport megfelelő posztjában. Sajnos a blog TotS-posztjába valami miatt nem tudok kommentelni, a bloghu két hete minden próbálkozásomra hibaüzenetet ad. Üdv: wov

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr65591999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása