"I wanna rock you, baby..."

Sonic Youth – Live In Brooklyn 2011

2023. szeptember 07. 17:30 - amuzsikokhangjai

r-27929061-1693599119-9076.jpg

Minden rendes Sonic Youth-fan a 80-as évekbeli zenéiket szokta piedesztálra emelni. Nem vagyok rendes rajongó, én a 90-es évekbeli dolgaikért vagyok oda meg vissza, de a rendes fanok jól jártak ezzel a nemrég kijött (digitálisan már 2018-ban kiadott) Sonic Youth-koncertlemezzel, amit előtúrtak az archívumból.

Utolsó amerikai fellépésüket tartalmazza 17 dallal 85 percben, ami elég szép ívet tesz ki a kb. 30 éves működésükből. Steve Shelley egy olyan setlistet pakolt össze a többieknek, amin egy csomó rég nem játszott dal szerepelt, a nyugdíjazott darabokat leporolták, újratanulták és eltolták Brooklynban a lenyugvó nap East Riveren tükröződő fénye mellett a szerencsés résztvevőknek.

Nesztek.

Thurston Moore meg kapja be, akkor is Kim Gordon az istennő (aki ezen a lemezen már nem is basszusgitáron játszott, hanem hathúroson).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr418209701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása