"I wanna rock you, baby..."

Sonic Youth - Rarities 1&2 (Live)

2020. szeptember 08. 09:26 - wovbagger

sncrrt201.jpg

A Ritkaságok első része egy tucat, mostanra már a kiadónál sem, vagy csak nehezen elérhető kiadványon megtalalható élő felvételt tartalmaz. Időrendben 1982-ben indul (amikor még James Sclavunos volt a dobos), és a 2009-es svájci Bad Bonn Festival idején rögzített No Way-jel fejeződik be.

 

sncrrt202.jpg

A második CD nagyrészt a nyolcvanas években megjelent, de mára már jórészt feledésbe merült kislemezekről származó felvételeket gyűjt egybe, szám szerint összesen tizenötöt. Két kivétel van köztük: az egyik a World Looks Red - ami 2007-es keltezésű, és egy válogatáson már szerepelt korábban; a másik pedig a 2006-os Expressway Outro, ami mostanáig kiadatlan volt. Mindkét lemezborító mögött ugyanazt a linket találjátok meg, mert a két korongot egybe csomagoltam.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr8016194240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása