"I wanna rock you, baby..."

Daniel Avery

2020. április 14. 14:34 - jószívvel.

Ha már szóba jött Avery. Emlékszem, amikor először hallottam a lenyűgöző Drone Logicról a Water Jumpot, hogy kidülledt a szemem. Amúgy Avery első lemezén ott van Detroit szikársága, ott van a Hacienda és a savas brit klubbolás, de a himnikus, riff- és groove-orientált big beat, a rave és a house is kiszagolható. Mindez elegánsan, vastagon, nehezen, mesterien komponálva, akár egy számon belül is. A Drone Logic úgy a kábszis tánczene alapvető, fontos lemeze, hogy még a legszánalmasabb tisztaéletű gyüttment is ott fog tőle cipőzni a nappali közepén.

A Song for Alpha "egyszerűbb", tisztább, minimalistább, csendesebb és lassabb, irányt váltott lemez. Nem feltétlenül acidos, inkább amolyan ambienttel vegyes mély techno, meglepő ízekkel. Egyben kell hallgatni, van egy masszív íve.  

Drone Logic 
edd8a8dc.jpg
Song for Alpha
81jbsiva7sl_sl1500.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr4315612440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása