"I wanna rock you, baby..."

Sunwatchers - Illegal Moves

2019. március 02. 12:12 - Bane85

Peter Nye Kerlin, Jim McHugh, Jason Robira és Jeff Tobias közös projektje ez. Ismerheted ezeket a „Nagy Almából” szalajtott művészeket olyan működő/inaktív formációkból, mint a NYMPH, a Dark Meat, a Chris Forsyth’s Solar Motel Band, esetleg az Arthur Doyle’s New Quiet Screamers. A zenei paletta, amiből ezek a nagy formátumú zenészek merítenek, eléggé sokféle. Kennek arra a bizonyos palettára avant-jazzt (szaxi!), punkot, de pszichedelia, ethio-jazz és desert blues is akad dögivel. A hangulat garantáltan örömteli, kellőképp kaotikus és misztikus.

Üdítő ez a zene minden kiüresedett, elszegényedett, orrát lógató durcás embertársamnak, akiknek elegük van az egyre bigottabb, fasizálódó, csak a másik kihasználását éltető világunk beteg vízhangjaiból.

a3067931237_10.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr5914663431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása