"I wanna rock you, baby..."

Goon Moon

2018. augusztus 21. 22:02 - jószívvel.

Esetleges Zach Hill-rovatunk újra jelentkezik. A Goon Moonban Hill mellett ott van Twiggy Ramirez és Chris Goss (Masters of Reality, meg ugye elég jó lemezek producere), de vendégeskedik itt mindenki kedvenc sztárnarancsa, Josh Homme is és Josh Freese (alapvetően a zseniális The Vandals dobosa, de kisegített a Nine Inch Nailsben, a The Perfect Circle-ben és a Weezerben) is. Szóval szupergrúp, annak ellenére, hogy nagyon nem szokás ismerni. A zene meg a Hill-projektekhez mérten kifejezetten emészthető, kellemesen elvont, műfajok között ügyesen és ízlésesen szétcsapó, öntörvényű, de nem öncélú, lényegében meghatározhatatlan, de erősen '90-es éveket idéző mi a fasz (kerüljük a közkeletű "alternatív" meghatározást). Ahogy az Zach Hilnél szokott lenni, hallani kell, aztán vagy tetszik, vagy nem, de az tuti, hogy nem szokásos szarság.

Én személy szerint a 2007-es Licker"s Last Leget rommá hallgattam, feltehetően azért, mert a könnyűzene történetének legtökéletesebb dalával kezdődik (ez itt az fent), de a Pin Eyed Baby-t is üvöltöm (ezt majd megkeresitek). De ez nem jelent semmit, elég sok minden történik ezeken a lemezeken, amikről csak hosszasan lehetne értekezni. Amúgy Zach Hill simán zseni.

I Got a Brand New Egg Layin' Machine
a2287144688_5.jpg

Licker's Last Leg
a3127047689_5.jpg

  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr6114194139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása