"I wanna rock you, baby..."

Daniel Deluxe - Corruptor

2017. december 03. 18:34 - jószívvel.

a2049028065_10.jpg

Olyan nagyon nem nehéz kitalálni a borítók és a név alapján, hogy milyen zenéről van szó. Ja, '80-as évek csecsszopása, már-már túl menő cyberpunk akciójelenetek, Carpenter pöcsén pörgés, szóval retro-fétisben fürdő  neonfaszú synthwave baszatás ez, de a kevésbé lamentálós és kevésbé kamu-filmzenés fajtából. A Corruptornak persze vannak tipikus, nosztalgikus momentumai,  de azok tökéletesen egészítik ki a bődületes techno-mámort, amiben szét fog esni az agyad. Deluxe döngöl, keményen, surkón, tajpón, áldásosan bunkó módon, de persze közben szépen meg is ágyaz a magas oktánszámon bombázó táncparkett-robbantó basszusainak, finom, poros szinti-melódiákkal, amiktől bepattansz a Lamborghinibe és belehajtasz ezerrel a kibaszott rózsaszín naplementébe. Eddigi egyetlen, 2016-os nagylemezén csak jó számok vannak, én a Combat Ready-től megőrülök, minden reggel arra húzom fel a bakancsom.       

Odabent ott van az idei Desync is, amit egy játékhoz csinált, simán kurva jó. Az első kislemeze nekem annyira nem maradt meg, de az is szedhető.

Night Stalker EP
a1457875554_10.jpg

Desync
a1624949899_10.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr2413415685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása