"I wanna rock you, baby..."

Ten East - Skyline Pressure

2016. október 17. 16:28 - wovbagger

10e16.jpg

A palm deserti Ten East a blog megszületése utáni első évben kapott posztot (az egyénként pár nap híján tíz éves) Extraterrestrial Highway című kiváló bemutatkozó nagylemezével. A banda zenészeit egyébként olyan társulatokból ismerhetitek, mint a Yawning Man, a Fatso Jetson, a Kyuss, vagy a Black Flag. Ennek ellenére nem a megszokott kaliforniai szittyolás sztónert tolják, hanem itt tágabbak a zenei határok - ami mellett persze a jammelős-kísérletezős fíling is megvan. Aki ennél többet szeretne tudni róluk, annak ott van a Wiki-oldaluk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr6111816109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zenevadasz · zenevadaszat.blog.hu 2016.11.05. 20:34:38

Ez bizony ott van nagyon! Bénangolul beszéltem keveset Yawning Man koncert után a Ten East / YM dobossal is, nagyon lelkendezett az új anyaggal kapcsolatban, na + hogy ismeri valaki. Számcímekben is erős átfedések vannak az új YM-anyaggal (Historical graffiti). Ezek a fazonok amúgy aranyemberek. Ők kezdték az egész desert/stoner vonalat, de a sztárság helyett inkább zenélnek, és még barátkoznak is.
süti beállítások módosítása