"I wanna rock you, baby..."

Mixed Blood Majority

2015. december 23. 18:13 - jószívvel.

Az Ikervárosok hip-hop közösségét a blogon már szarrá szedtük, legalábbis a Doomtree-t és a hozzájuk valamilyen szinten kapcsolódó alkotókat. Nem volt viszont még a másik vonal, amit én most itt a végén meg is kezdek.

Van ugyanis a rettenetesen mély No Bird Sing, és az én lelkemnek kicsit túlságosan is jazzes Kill the Vultures, akik Minneapolisban simán annyira nagyok, mint a Doomtree társasága. A Mixed Blood Majority pedig a No Bird Sing atyjának, a fergeteges hangú Joe Hortonnak, a Kill the Vultures-t irányító Crescent Moonnak, és a Doomtree-ből ismerős Lazerbeaknek a közös projektje. A három alapvetően eléggé különböző előadó pedig akkora műsort csinált. Maradjunk annyiban, hogy aki szereti ennek a vidéknek a független hip-hopját, az imádni fogja őket, mert könnyű - ellentétben az anyabandáikkal. Sláger, lendület, dinamika, játék, és jó nagy húzás.

Én eleinte az első nagylemezüktől el voltam dobva, de aztán az idei másodikkal ráemeltek. Napi szinten párszor meghallgatom, amióta kijött. 

Mixed Blood Majority
398114_458222640898519_2032509497_n.jpg

Insane World
a2477098481_10.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr308194338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása