"I wanna rock you, baby..."

Arndales - Dog Hobbies USA EP

2015. május 07. 12:28 - minden hiába

89afd4d9ec2f361ee25098af0622f85a.jpgNa ez is a tavalyi év egyik legjobb lemeze, mondom ezt így májusban. De igazából még ennél is jobban lemaradtam, két dal ugyanis már a 2009-es albumukon megjelent, és ezt a két dalt préselte lemezre az In The Red Records, kiegészítve még négy másik felvétellel. A hatszámos EP címe az lett, hogy Dog Hobbies USA, és nem ez a borítója (csak annyira fasza, hogy muszáj volt ezt betennem), mert ez a 2009-es nagylemezé, amit meg itt találtok. Követhető voltam?

Ja, zene. Valahol félúton a The Fall és a Lubricated Goat között, néha még egy lerákenrolltalanított Murder City Devils képe is felsejlik, néha meg némi mcluskyzmus üti fel a fejét, de összességében semmihez sem tudnám hasonlítani. Talán csak az Auxes képes ilyen ötletparádéra manapság. Egészen friss és zseniális.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr527438816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása