"I wanna rock you, baby..."

Author & Punisher - Women and Children

2015. január 20. 20:43 - jószívvel.

a3582580269_10_1.jpg

Egy srác, sajátberhelésű elektromos és mechanikus szirszarokkal. Pusztító indusztriális kísérleti doom agyhalál. Automatika, robotikus zsírégető hupák, mérgező monotonitásra épülő, brutálisan kifakadó súlyos kompozíciók égetik szét a fejed körül terjengő napfényt. A meglepő és egyedi hangszerelés és a kísérletező attitűd mellett pedig rohadtul kemény és húzós (amolyan poszt-indusztriális) világégetés ez. Nekem tőle ez a kedvenc lemezem, mert ez - a zenei újságírás fordulatával élve - feltehetően a legérettebb anyaga. Nagyokat lehet rá üvölteni, feszíteni a lélek izmait, és nézni, ahogy a gépzaj lebassza a falról a vakolatot.

Az új lemezen egyébként ott lesz Phil Anselmo is. Ja, és a Neurosis előtt is fel szokott lépni. Ez már biztos tetszik Nektek.

Na, szóval menjetek el rá a Gozsduba, mert garantáltan tarkón fog suhintani. Lesz mellette amúgy Tigrics és Pándi Balázs duóban is, Rezsidémon néven.

Itt az esemény, kattintsátok.   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr237092747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása