"I wanna rock you, baby..."

The House of Dolving

2014. augusztus 15. 13:58 - érzelmek

the house of dolving.jpg

Ha valaki számára nem volna világos, Peter Dolving (The Haunted, Mary Beats Jane) mekkora zseni, érdemes szemezgetni abban az indokolatlan mennyiségű muzsikahalmazban, amit az izgága művész úr bandcamp oldalára ont elhanyagolható időközönként. Műfajt megjelölni tökéletesen felesleges, van itt minden, megtörténhet akármi, ami éppen foglalkoztatja. Kimeríthetetlen szórakozási forrás.

The House of Dolving

A temérdek egy/néhány dalos projektmunka között vannak rövidebb-hosszabb komplett anyagok is, ezek közül emelek ki hármat, útbaigazításul.

Peter Dolving - Thieves and Liars

peter dolving album_1.jpg

 

A Thieves and Liars című pszichedelikus, dallomokban, kakofóniában és zajban bővelkedő albumát két éve szabadította a nyitott undergroundra.

 

Lämmeltåget: Här finns ingenting

lämmeltaget.jpg

Másik - számomra - kiemelkedő kísérlete tavalyról: minimialista felfogásban, svédül dalolja el bánatát markáns cold wave hatású dalaiban. A hangulatra a csúf, nyers hangzás teszi a koronát. Be nem lehet telni.

 

Peter Dolving: Just 'cause you can talk, don't mean I have to listen

peter dolving ep.jpg

 

Négyszámos indie/punk vidámság 1999-ből. Erre nem számítottál.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr716606435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása