"I wanna rock you, baby..."

Die Nerven - Fun

2014. június 27. 21:38 - minden hiába

107036-3f1f4dd984894e268cbbb6a8686c1d25.jpeg

Azok után, hogy a mai nap zajrokktól meg egy germánmetál klasszikustól volt hangos, tök egyértelmű, hogy most egy német noise-rock lemeznek kell következnie. Vagy valami hasonlónak. Hasonló alatt azt értem, hogy a Die Nerven épp annyira noise-rock, mint amennyire post-punk, sőt pont megtalálták a két műfaj metszéspontját. Precíz, arányos, szép kerek lemez, még az anyanyelven való éneklés sem gáz (mint ahogy például a Banque Allemande sem gázos egyáltalán, szóval lehet ezt jól is csinálni), épp ellenkezőleg, tökéletesen passzol a zenei alapokhoz, egyéni ízt ad a daloknak. Ugyanakkor ez a fajta hangzás eléggé megosztó lehet, a német nyelv meg még annál is inkább, ezért nem is nagyon merném tiszta szívvel ajánlani mindenkinek. Nyilván lesznek majd olyanok, akik bele se mernek fülelni, ennek ellenére könnyen lehet sokaknak ez is az év egyik legjobb albuma.

Aki hisz nekem, az most megnézi ezt a klipet, hevesen bólogat, aztán izgatottan nyom egy letöltést. Végül elégedetten hátradől.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr916434769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása