"I wanna rock you, baby..."

Spectres

2013. április 07. 14:15 - minden hiába

Az Arctic Flowersékkel splitelő, és - a nevük alapján legalábbis - magyar származású tagokkal is büszkélkedő Spectres Kanada egyik poszt-punk gyöngyszeme. Zenéjük szépen felépített, tempós és táncba hívó, ugyanakkor kellően pesszimista és lemondó. Kicsit olyan hangulatú, mintha egy punkzenekar játszana hajnal négykor egy dark klubban. A régebbi iskola hívei közül a Mob/UK Decay-féle anarcho/gothic punk vonal hallgatói, vagy akár Wipers és Joy Division rajongók, az újabb bandákat is figyelemmel kísérők közül pedig az Estranged vagy a Bellicose Minds kedvelői cuppanhatnak rá, de nagyon. Nekem tetszik amit csinálnak, és szerintem ez a fajta zene ebben a mélabús időben nektek is jóbarátotok lehet. Élőben remélhetőleg ekkor.

spec 2_1.jpgLast Days (2010)

spec 1.jpgNothing to Nowhere (2012)

Ez meg szerintem olyan, mintha az Adolescents és a Business egy közös szám erejéig mélydarkba burkolózna. Egész egyszerűen zseniális:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr575205469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

polarbee 2013.04.09. 09:41:59

teljesen király zene, nem ismertem őket. a koncerten találkozunk. :) koszi a linkeket.
süti beállítások módosítása