"I wanna rock you, baby..."

The Vegetable Orchestra - Transplants Versions

2020. augusztus 11. 15:44 - amuzsikokhangjai

a0224141797_10.jpg

Itt a vegántechno egyenesen Bécsből.

Az első bécsi zöldségzenekar (Das Erste Wiener Gemüseorchester) vagy ahogy jobban ismerik, a The Vegetable Orchestra még 1998-ban alakult 10 zenészből, egy szakácsból és egy hangtechnikusból, és kizárólag zöldségekből készített hangszereken nyomják az experimentális konkrét zenét.

Bár a hangszerválasztásban növénypártiak, zeneileg azért mindenevők, a régebbi lemezeken van house, free jazz, noise és dub is, idén tavasszal egy technosabb kislemezzel jelentkeztek, padlizsánosabb irányba eltolva a stílust.

Koncertjeiken a hangszergyártásból képződő maradékot megcsinálják kajának és a közönség elfogyaszthatja a show után, hogy ne csak audiovizuálisan legyen a gyönyör teljesértékű, de kulinárisan is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr5616128904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása