"I wanna rock you, baby..."

Super Luxury - Ten Years of Solid Applause

2015. május 26. 18:09 - jószívvel.

a3670022854_10.jpg

Na, emberek, dőljetek be a Super Luxury debütáló lemeze előtt, olajozzátok be a segglyukatok, és várjátok az év egyik legpronyóbb baszását. Klasszikus riff-rock elemek vannak itt noise rock modorban disznósítva, nyakig lehet úszni a dágványban, közben meg üvöltesz, mert ez a lemez is üvölt, bele az agyadba, olyan rohadék módon dögösen és sodrón és őserővel, amitől én sokadik hallgatásra is csak vigyorgok, mint egy hülye fasz. Vicces, kőkemény, szétrobbantó cucc, néha olyan mintha valami stadionrock nyomorúságot váratlanul meghágna a The Jesus Lizard.

Van rajta egy szám amúgy, aminek ez a címe: Ian Mackaye made so much money out of Fugazi that he lives in a solid gold house and drives a solid gold car and he sits on his driveway but he can't go anywhere because the wheels are made of solid gold.

Amúgy ez 128-as anyag, de én csak ezt találtam. Ettől még állat vad. Akinek van nagyobb, az szóljon, mert nekem kell.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr387493382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása