"I wanna rock you, baby..."

Seeds - A Web Of Sound

2013. december 10. 23:29 - minden hiába

The-Seeds-A-Web-Of-Sound-270668.jpg

1 / 2

Amikor nyáron a Tilosnak készítettük ezt a válogatást, az első dal amit beválogattam, az a Pushin' Too Hard volt a Seedstől. Semmi pénzért nem hagytam volna ki, mert ez a zene tényleg az alapja mindennek. Az egyik legelső garázsrock zenekarról beszélünk, ez pedig a második albumuk. Nemrég újra kiadták, de úgy, hogy az első lemezen sztereóban, a másodikon meg monóban csendülnek fel a dalok, meg persze jár mellé egy csomó bónusz is. Ha kíváncsi vagy a punk gyökereire, ha szereted a garázsrockot, ha szereted a pszichedéliát, vagy csak egyszerűen imádod a zenét, akkor ne habozz.

Lent pedig a már említett Pushin' Too Hard és a hozzá készült kis filmecske. A dal mondjuk pont nem ezen a lemezen hallható, hanem az elsőn, de nekem konkrétan tizenkét éve a kedvenc videóm, ezért őt választom. Meg aztán, mindig jó kedvre derít. De akinek még ezután sem támad táncolhatnékja, az sürgősen keresse fel háziorvosát. A legnagyobb dal a világon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr125685309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása