"I wanna rock you, baby..."

Guardians of Dalliance – Diffusion Rooms

2023. szeptember 21. 22:17 - amuzsikokhangjai

r-9841-1175739049_1.jpg

Semmi apropója ennek a lemeznek, egy 1999-es album. Egyszerűen csak az egyik kedvencem a darenbéz stílusból, aminek amúgy nem vagyok különösebben rajongója, de ezt a lemezt akkor is rohadtul bírom. Talán mert nemcsak drum and bass, hanem mert jazz is.

A lemezre amúgy úgy bukkantam, hogy volt egy fasza számuk a Science Fiction Jazz sorozat 3. lemezén, a The Look. Igaz, pont ez a dal nincs rajta az egyetlen albumukon, amit a brit Moving Shadows adott ki, a dnb és a jungle nagy barátja, akik olyanokat futtattak, mint az Omni Trio, E-Z Rollers, Aquasky. A Moving Shadows label alatt 1990-től 2006-ig adta ki a lemezeket nagy lelkesen Rob Playford (alias Timecode), akit csak úgy emlegettek: the busiest man in jungle.

Adjunk a nosztalgiának!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr1318219373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása