"I wanna rock you, baby..."

Brandt Brauer Frick ‎- Echo

2020. július 03. 11:20 - amuzsikokhangjai

r-15406051-1591014067-4508_jpeg.jpgErről valahogy lemaradtam tavaly, de most szembetaláltam magam a kortárs elektronikus tánczenét és a klasszikus zene hangszereit boncasztalon mecsmékelő Brandt Brauer Frick berlini trió lemezével.

A trió 2008 óta szórakoztatja azzal közönségét - nyolc éve a hajón is felléptek nálunk -, hogy klasszikus zenei hangszerekkel, illetve azok által létrehozott hangmintákkal varázsolnak minimalista technót és egyéb hasonló finomságokat. (A hármasból a billentyűs Paul Frick idén júniusban - két évnyi vendégzenészkedés után - hivatalos tagja lett az 1967 óta működő Tangerine Dreamnek. Őket talán nem kell bemutatni, van vagy 160 lemezük.)

Talán nem ez a legerősebb albumuk, de elég magasra tették a lécet korábban. És persze ahogy megszoktuk, a 11 dal mellé készült egy ötszámos remixalbum is - ezt a fentebb bezippelt anyagban is megtaláljátok bónuszként.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr4115979932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása