"I wanna rock you, baby..."

Misery Index - Rituals Of Power

2019. március 27. 17:05 - Bane85

index.jpg

Jason Netherton bőgős/énekes 2001-óta keltette életre ezt a szörnyszülöttet kedves barátaival Kevin „Terminator” Talley dobos és Mike Harrison gitáros/énekes közreműködésével. A csapat a Haldokló Magzatból született meg, amely hatások érezhetők rajta végig. Ha már hatásokról van szó, érdemes megemlíteni a Napalm Death vagy az Assück death/grind banda nevét, aminek egyúttal kölcsön is vették utolsó albumukról előttük tisztelegve.

A recept nem sokat változott az idő múlásával: Most is az a hardcore haragossággal megspékelt death metalt nyomják halálpontos ütésekkel, riff-cunamival, amit Mark Kloeppel és Darin Morris pengetett össze erre a lemezre.. Ez a 36 perc egy agresszió bomba az arcodba, ami belülről fog széttépni izomból. Tömény és végletekig feszült anyag, amit a végén töviskoronával tetőz a Naysayer track, ami személyes kedvencem a lemezről durva játékosságával és denaturált death metal feelingjével. Nem hosszabb-nem rövidebb a kelleténél, pont megfelelő.

Július másodikán mindenki menjen el és nézze meg őket, aki szereti az ilyen húsdarálót.

Szólj hozzá!
Címkék: grindcore

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr8914719913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása