"I wanna rock you, baby..."

Motor Sister - Ride

2015. március 19. 10:18 - wovbagger

ms-r.jpg

A Motor Sisterrel a poszt alján található Fork in the Road című, a Facebook-csoportba posztolt video kapcsán találkoztam először. Gyors utánajárás után kiderült, hogy a társaság eredetileg Scott Ian ötvenedik szülinapján gyűlt össze, hogy az ünnepelt egyik kedvencének, a Mother Superiornak a számaival emelje a buli hangulatát. A fellépés nem lehetett rossz, mert Scotty csatlakozásával és egy nagylemezzel folytatódott.

A csapat tagjai tehát: Pearl (alias Scottyné, ének, néha gitár is), Scott Ian (gitár), Jim Wilson (gitár), Joey Vera (basszusgitár), és John Tempesta (dobok). A zene jobbára a hetvenes és a kilencvenes évek hard rockjából merít egy-egy nagy kanállal: megvan benne az Enuff'Z Nuff szíve-lelke, a korabeli Kiss pengesége, a lemezt nyitó A-Hole himnuszát pedig akár az MC5 is játszhatná.

Kiadói / MotorArc

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr587283109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása