"I wanna rock you, baby..."

Peace Creep - Peace Creep EP

2015. február 24. 20:13 - jószívvel.

a0167023549_10.jpg

A Peace Creep annak a Christian Beaulieu-nak az új zenekara, akit még a blog elejéről ismerhetnek azok, akik rápörögtek az eszelős Triclops zenéjére. A Peace Creep pedig még jobb is, bár tök más, ahogy az lenni szokott. Valahol a Hot Snakes, a Superchunk, a Minuteman, és a Hüsker Dü környékén lőhető be, de nekem ezektől a hasonlítgatásoktól már a faszom kivan. Újragondolt punk ez, totális indie-rock játék, égbekiáltóan zseniális dalszerkezetekkel, szájtátós muzikalitással (olyan gitár- és dobmunka van itt, geci), totális ünneplésével a nagybetűs zenének. Minden meglepő itt, minden patent, mindent azonnal újra akarsz hallgatni, minden hangtól úgy vagy, hogy erre vártál, csak nem tudtál róla. Simán a legjobb dolog, amit mostanában hallottam. Ja, és Alternative Tentacles.

Ezzel a nyit a kislemez, egészen lenyűgöző.

A lemezért egyrészt köszönet jár Takács Rajmundnak, a facebook-csoportunkból, és wovbagger kollégának, aki nagyon ügyesen letöltötte. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr577212879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása