"I wanna rock you, baby..."

Melt Yourself Down - s/t

2014. május 04. 18:00 - wovbagger

myd.jpg

A vasárnap délutáni szieszta utáni, de még az esti bealvás előtti időben hallgassunk egy kis zenét, amit a londoni kollektíva feszes afrobeatből és elszállós rockból gyúrt össze! Zenéjüknek pontosabb körülírása is lehetséges, csak utána nem lesz okosabb az ember, mert legalább tucatnyi íz és villanás fedezhető fel a negyven percnél épphogy rövidebb album dalaiban. Van itt tehát punk jazz, jazz funk, afrobeat, blues rock, no wave, free jazz, és persze nem idegen tőlük a pszichedelizálás sem. Aki tudja, folytassa!

Fácse / Hivatalos

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr746117895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsikám (the 4th) 2014.05.05. 16:05:00

Azta, ez nagyon adja! Szigeten hajnali 3 után szoktak ilyenek menni, mikor már csak pár tucat nagyon megment arc csapatja az üres színpad előtt. Imádom! :)

Lófasz! 2014.05.06. 12:49:45

Úgy is van.
Tizenvalahány éve a Bahia színpad mögött egyszer, amikor még sikerült segítség nélkül feküdnöm a földön, akkor és ott hallottam ilyesmit.
süti beállítások módosítása