"I wanna rock you, baby..."

Chilly Gonzales Solo Piano I-II

2013. november 01. 16:18 - harper87

Most, hogy a nyárnak tényleg vége, a télig meg még van kb egy vagy két hét, a köztes időre (amit régen úgy hívtunk, hogy ősz) semmi nem jobb, mint Chilly Gonzales szólózongorás dolgai. Bár ha jobban belegondolok a télhez is meglehetősen passzolnak. 

Solo Piano I (2004)

Gonzales - Solo Piano.jpg

Solo Piano II (2012)

solo-piano-ii.jpg

Ez tehát a két lemez, de ezen kívül innen szedhető a rövidke White Gloves koncert, ahol Feist és Jamie Lidell segédkezett Gonzalesnek, illetve a saját honlapjára és Soundcloudjára rendszeresen kerülnek ki mindenféle baromi jó dolgok, teljesen ingyen. Ilyen pl. egy teljes egyórás szólókoncert, egy bő negyedórás zseniális egyveleg Classical Selection néven, ahol Brahmstól Aphex Twinig tart a merítés (és ez még csak az első rész), vagy épp a saját Knight Moves című számának szólózongorás átirata. És mindez csak egy kis szelete a munkásságának, de bátran ajánlom a többit is, mert zseni a pali.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr615609398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IIIIIOIIIII 2013.11.01. 21:58:52

Jó arc.
Kardigán, papucs.
Zseni.
(10:15-nél meg 47:50-nél menet közben felhúz egy bazi nagy gyűrűt : )))
Fésülködés, grimaszok, keresztbe tett láb.
És istentelen virtuóz játék, kis hibákkal, de így a jó.
süti beállítások módosítása