"I wanna rock you, baby..."

Artless - Plugged

2013. október 13. 19:29 - jószívvel.

front (1).jpg

Ha már a vasárnap nem az új együttesek megismerésére van.

Mykel Board a MAXIMUM ROCKNROLL szerkesztőjeként szépen párba állítható Claude Bessy-vel. Odamondós, kompromisszumot nem tűrő fanzine-pápák ők, akik nem csak zenélték a punkot, hanem gondolkodtak is róla. Érdekes módon közös bennük saját együttesük zenéje is. Mocskos, összetákolt, alulkezelt, rettentően kritikus proto-punk. Lágyékba csattanó cinikus- és ironikus ideológiaszörnyek járják dervistáncukat, plöttyög a basszus, nyákog-reszel a gitár, truttyognak a dobok, közben meg néha hamis harsonák vágják ketté Board zseniális vokálját. Alapvető és egyben obskúrus gólemség, ami durván meg fogja dobbantani a punk kukáinak alján túró zenekedvelőt.  

A Plugged amúgy egy nagyon tisztességes antológia, az Artless nagy, kis, és még kisebb lemezeinek dalai nagyrészt rajta vannak. Akinek a pár lemaradt dalért epedne a szíve, az szóljon, de szerintem a Plugged önmagában bőven elég. 

ACHTUNG! Illik nem összekeverni az azonos nevű német szarsággal. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr805566910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása