"I wanna rock you, baby..."

Fang - Landshark & Where The Wild Thing

2013. szeptember 16. 00:54 - minden hiába

0000599655_350.jpgA Fang első két nagylemeze az amerikai punk/hardcore történetének legmostohábban kezelt darabjai közé tartozik, kevés ilyen pimasz-mocskos-beleszarós-zabolátlan-felszabadult lemez született, pedig akkoriban aztán tényleg nagy dolgok mentek ott végbe. Képzeld el a Black Flag-et, amint bebaszva garázsrockot próbálnak nyomni, de aztán néha valamiféle nihilista ős-hardcore sül ki a dologból. Az együttes még mindig létezik, 89 és 95 között volt egy hosszabb szünet, amikor is hát, khhm… az énekes börtönbüntetését töltötte, ugyanis belépett ugyanabba a klubba, melynek Sid Vicious már előtte, Bertrand Cantat pedig utána lett tagja.
A Landshark 83-as, a Where The Wild…két évvel későbbi keltezésű, ebben a formájában (értsd:egyben) pedig 1989-ben jelent meg CD-n a két anyag. Zseniálisan faszkalap zene, főleg antiszociális arcoknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr795516139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása