"I wanna rock you, baby..."

Bazooka - Self-Titled

2013. június 28. 21:24 - minden hiába

a2758061683_2.jpgEzek a görög arcok is csapatták tavaly nálunk. A Gay Anniversary fellépése akkor és ott elhozta az apokalipszist, úgyhogy amikor a Bazooka színpadra lépett, az lehetett az első koncert amit a nagy világégés után emberi szem láthatott. Már jó ideje megjelent első lemezük, mindig el is felejtem kirakni, ahogy azt kell. Néhány dal ismerős lehet a korábbi cuccaikról, ezeket egyébként bele is pakoltam a mappába. Két gitár, két dob, ének, és a korai grunge bandák alapokhoz való visszatérését is megidéző elementáris erejű garázspunk. Aki pedig tud jobb kislemez címet annál, hogy „I Want To Fuck All The Girls In My School”, az jelezze.

Itt egy dal a lemezről.

Innen pedig kiderül, hogy amikor néhány fiatal kockás ingben felmegy a színpadra, bekapcsolja az erősítőt és csak nyomja a zajos rockot, az a legszimpatikusabb dolog a világon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr315382743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása