"I wanna rock you, baby..."

Shallow North Dakota

2013. március 07. 11:30 - jószívvel.

A Sonic Unyon kiadó a Kittens (és számomra semleges Chore) mellett a Shallow North Dakota szentélye is volt. Ezek a rohadékok és a Kittens hordája a bizonyítékok arra, hogy Kanada valamikor nem csak a Nickelback és a Bieber gyerek istápolásából vette ki a részét. A Shallow irdatlan magas szintre emeli a seggek szétrúgását. Dühös, gonosz, recés és tajpó zúzásukban ott virít az Unsane betonozott ökle, ami a Fudge Tunnel málháival és taglóival vegyül itt. A Shallow zenéje a feszes és súlyos noise rock mellett erősen táplálkozik a sludge okádék erejéből és mocsarasra nyújtott pszichedeliájából, a '90-es évek grunge/alternatív tömbjeiből, és a thrash klasszikusokból is. Kíméletlen, fertőző és maró bólogatásra kell készülni, koponyák és gerincek roppanására, mert ez a nagyszerű életmű mást nem tűr meg maga körül.

Az Auto Body Crusher és az Apparatus a zajos, pörgős, agresszív, térdig hajlongó '90-es paszír, míg a pár év szünet után elkészített Mob Wheel egy sokkal pszichedelikusabb, nagyon sludge irányba fordult - egyébiránt kitűnő - gyászmenet. 

Itt az Apparatus első 11 perce.

A dobos srác nem semmi.

Auto Body Crusher
R-3692197-1340568197-6708.jpgKittens / Shallow North Dakota - Rhinoceros Love
R-3052412-1313472920.jpgThis Apparatus Must Be Earthed
51qFF0tnDbL.jpgMob Wheel
l.jpg 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr605121129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása