"I wanna rock you, baby..."

Molly Nilsson (szintipop)

2013. január 30. 00:46 - harper87

Molly_Nilsson-480x320.jpg

A Holalo lelkes csapatának köszönhetően február 15-én Pesten lép fel a képen látható Molly Nilsson. Nem kéne kihagyni, hogy mást ne mondjak.

Nem vagyok szakértő, de nem igazán tudok mondani bárkit, akiből Molly Nilsson-nál jobban árad a 80-as évek ma már olykor megmosolyogtató, kicsit ízléstelen analóg-romantikája. Na nem mintha élénk élményeim lennének abból a korszakból, de számomra sokkal inkább tűnik olyasvalakinek, aki egyszerűen idepottyant harminc évvel ezelőttről, mint sem egy tudatosan a trendeket meglovagoló hullócsillagnak. A zenéje is lényegében ugyanaz a pofonegyszerű puritán szintipop volt öt évvel ezelőtt is, mint ma (és valószínűleg újabb öt év múlva sem lesz ebben sok változás), persze a pop-ot azért egyre jobban érzi, és valamivel jobban is szólal meg az egész, de ezzel mindenki csak jól jár. Megkapó, drámai, pofonegyszerű és sokszor tényleg színtiszta slágergyár az, amit Molly csinál. Gyertek szomorkodva táncolni

Facebook event erre. Lemezek meg lejjebb.

These Things Take Time (2008)

these things.jpg

 

Europa (2009)

molly nilsson europa.jpg

 

Follow the Light (2010)

followcover.jpg

 

History (2011)

history.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr465052239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása