"I wanna rock you, baby..."

The Zarkons (Punk / New Wave)

2013. január 25. 16:35 - jószívvel.

Riders in the Long Black Parade
R-1001478-1182705912.jpg

Between the Idea and the Reality...Falls the Shadow
R-3966392-1350805881-2927.jpg

Szerintem a The Alley Cats két nagylemeze kihagyhatatlan alapvetés. Valahogy, valamiért a The Zarkons-t nem szokás velük együtt emlegetni, pedig lényegében alig telt el idő a két formáció között.

Több a new wave, de hát az már a The Alley Cats-ben is kicsit ott volt. Az első lemez a reszelősebb, nyersebb transz, isteni pszichedeliával csipetnyit meghintve, míg a második lemez már bőven valami new wave- és power pop hatásokat egybegyúró kommersz őserő. Az első szerintem örök, a második inkább próbálkozásnak- és részleteiben jó, de a maga módján bőven szerethető. Szóval, aki esetleg mozdul ezekre az ezeréves szarokra, az tegye meg, hogy megszereti a The Zarkons-t is, mert bizony nagyon jók voltak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr125043520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása