"I wanna rock you, baby..."

Dessa

2013. január 23. 17:41 - jószívvel.

Dessa (Margret Wander) az Ikervárosok hip-hop királyságának egyetlen női tagja, Astronautalis, Bleubird, P.O.S. és sok másik remek előadó mellett. Hangszerelésben hasonlít is a fentiekhez, de nyilván csajosabb, poposabb, és selymesebb a dolog. Ami nem baj, hisz Dessa lemezei baromi jók. Nem tudom, hogy mi lehet ott a vízben, de Dessa is olyan dalokat ír, amikben a feszes szövegelések, az egyből fogós dallamok, a zseniális refrének mind egy helyen vannak, és ütnek. Dessában az a legjobb, hogy ha akarna, a csapból is ő folyna, és minden szaros zeneadón őt látnánk-hallanánk, mert bőven ott van benne a slágergyáros potenciál. Szerencsére leszarja ezt az egészet. Imádom.

Aki lemaradt az ikervárosoki hip hop vonalról, az szól és újrázom az eddig bemutatottakat.

Az első lemez a lemez, kibaszott jó elejétől a végéig. A második az első áthangszerelt, átírt, átgyúrt verziója, sokkal több akusztikus hangszerrel, sokkal lágyabban, poposan, R & B közelséggel, ami lehet, hogy nem mindenkinek fog tetszeni. Én is jobban szeretem az A Badly Broken Code világát, de a Castor, the Twin is tele van kurva jó dolgokkal. Idén pedig jön az új nagylemez.

False Hopes EP
00-dessa-false_hopes-(ep)-front-2005.jpgA Badly Broken Code
whe2xs.jpgCastor, the Twin
dessa-CastorTheTwin_web.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr405027105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása