"I wanna rock you, baby..."

Couch Slut - My Life As a Woman

2014. december 06. 10:05 - jószívvel.

cover_47.jpg

Az én Mikulásom ezt a szolid lemezt hozta nektek. Simán az év egyik legkomolyabb anyaga.

A név, a cím, és a borító brutális szarkazmusa mögött egy new york-i horda áll, akik annyira komolyan gondolják, hogy attól simán lepattogzik a fogzománc. Mert végig vicsorítani fogsz, miközben ezek a dúvad dalok szétrúgják a hülye kis segged.

Tömör, kirobbanó, megüvöltő, és elragadó láncrázás ez a lemez, olyan fékevesztett, pszichotikus, felbaszott noise rock tonna, amit a műfaj kedvelői elképedt mosollyal és ökölbe szorított makkal fognak végigtúrni. Van itt zajrock nosztalgia, monoton és kíméletlenül döngölő (sludge- és hardcoreszagú) gyilokriffek, elkattant csajvokál, pusztító nyekergések, taglózó kompromisszummentesség, ijesztő szövegek, és épp kellő mennyiségű meglepő fordulat is.

Sötét, mint egy segglyuk, büdös, mint egy segglyuk, és letépi a fejed, mint egy segglyuk. Ekkora morózus és destruktív durvaságot csak szeretni lehet.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr826961435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megan Osztrosits 2014.12.06. 20:38:37

Thanks for the praise. Couch Slut is the band I do vocals in. I am also Hungarian and was very pleased to see a Hungarian review! Love from NYC.
süti beállítások módosítása