"I wanna rock you, baby..."

Stiff Little Fingers - Inflammable Material

2013. február 03. 16:24 - minden hiába

slf.jpg

Hogy ma se maradjatok punktörténelmet író figurák nélkül, itt van a belfasti Stiff Little Fingers első lemeze. Minőségi muzsika, mérsékelten minőségi bitráta (160-as), de legalább elérhető áron, azaz ingyen. Mindössze egyet kell kattintanotok. De ha van köztetek olyan bátor ember, aki megköveteli tőlem a magasabb bitrátát, annak én természetesen nem tudok nemet mondani, és kicserélem.
Amúgy óriási himnuszok vannak itten kérem szépen, emlékezetes dallamokkal, a kortársak közül leginkább a korai Clash-re emlékeztető zenével, és az egészre Jake Burns rekedtes, roppant kifejező és szenvedélyes énekhangja teszi fel a koronát. Ez egy igényesnek nyugodt szívvel nevezhető punkzenekar volt/van.


A reggae is hatással volt rájuk, egy Bob Marley számot fel is dolgoztak ezen a lemezen.

Ez annyira fasza, hogy még a Naked Raygun sem bírt neki ellenállni.

Ez meg az egyik legnagyobb punk rock song. Küldeném CH haveromnak, mert tudom, hogy ő is nagyon szereti.

És ezzel még mindig nincs vége, mert ezen az albumon annyi jó dal van, hogy még ide lentre is be tudok linkelni egy videót:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr295060612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása