"I wanna rock you, baby..."

Dread Sovereign - Alchemical Warfare

2021. január 01. 14:02 - wovbagger

drdsvr21.jpg

Az első 2021-es korong személyében a harmadik Dread Sovereign lemezt üdvözölhetjük nálunk.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr616367342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huhú 2021.01.02. 13:53:44

Banyek, ez azért kicsit korai két héttel megjelenés előtt. Pláne egy ekkora bandának, főállású zenész frontemberrel covid idején. Not cool.

wovbagger 2021.01.03. 12:34:02

Vagy egy másik szemszögből nézve: koncertstop idején érdekükben áll a kiszivárgás, mert fellépések híján jelenleg a fizikai eladásokból és a mörcsből tudnak csak pénzhez jutni.
És az sem lehetetlen, hogy ismerik a zenegyűjtők szokásait, és olvasták azokat a tanulmányokat (vagy a managementjük olvasta), amelyek szerint egyértelmű korreláció van a kiszivárgás és a fizikai hordozók eladásai között (kb. akit nem érdekel, annak mindegy, akit érdekel ésvagy fanatik, az belehallgat, aztán megrendeli).
Szóval mint láthatod, nem az ördögtől való dolgok ezek...

Huhú 2021.01.03. 21:32:44

Persze, mindez jogos. Láttam én is jó példákat - pl emlékszem anno mikor a Jex Thoth koncertet szerveztük, elküldtem nektek a lemezeket, Jószívvel Toolvid kirakta, és rögtön el is ment még néhány jegy, pedig nem volt nagy promó :) Meg való igaz, hogy így sokaknak az év első lemeze, kiemelt helyen van.
A fő szempontom az volt, hogy így viszont már nagyon nem lesz újdonság, mire tényleg megjelenik (noha már előrendelhető), és az információkapitalizmus jelen helyzetében még durvább monopolhelyzete van az újnak. Az meg, hogy a fanatikus és érdeklődő úgyis megveszi, a közömbös úgysem - nem tudom, tényleg ennyire egyszerű-e. Lehet. Tény, hogy én is hajlamos vagyok csekkolni vásárlás előtt.
Mindenesetre a te szempontod is helytálló, köszi a korrekt választ!
süti beállítások módosítása