"I wanna rock you, baby..."

Igor - Öl - EP - 2017

2017. május 13. 10:51 - norberthellacopter

a1588487071_10.jpg

4 év hallgatás után egy új, 3 számos kislemezt jelentetett meg az Igor zenekar. A banda tagjai persze ez idő alatt sem unatkoztak, számtalan egyéb zenekarban aktívan szerepeltek közben: Haw, For Good, Dick Dögless, Dog Attack, Gábor and the Gábor Gábors, hogy csak párat említsünk munkásságukból.

Az EP egyik dalában vendégszerepel a Haw/The Devil's Trade/Stereochrist frontember Makó Dávid, illetve egy csorda erejéig Magyar Gábor (Doga Attack) és Molnár Péter (Dick Dögless) is.

A zenekar maradt a korábban lefektetett zenei alapoknál, vegyítve a metal-punk-hardcore elemeit ebben a 3 gyors, lendületes dalban. A felvételek a DRRPNC-ben készültek a gitáros, MRC vezényletével, a borító pedig Kókai Barnabásnak (Barber's Art) köszönhető.

Bandcampen hallgatható, vagy le is szedheted akár ingyé is:

bandcamp / facebook

Szólj hozzá!
Címkék: punk igor sludge

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr6812502291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása